Ring oss: 33 44 31 31

Er du foreberedt på vinteren?

Få igang en vintervedlikeholdsavtale før vi er fullbooket!

I løpet av natten har et hvitt teppe lagt seg over store deler av Østlandet. Et tynt lag med snøk dekket over de fine høstfargene ute. Det er ikke meldt mye snø enda, men dette er et varsel om hvilken årstid som snart står for tur.

Mange var ikke forberedt og kjørte til jobb i dag med sommerdekk. Man må ikke bytte dekk før fristen, men det er lov å være tidlig ute.

Det samme gjelder vedlikeholdsavtaler for vinteren. Ikke vent til snøen kommer for fullt med å inngå avtaler om snømåking av innkjørsler og gårdsplasser. De fleste som driver med måking har snart fulle lister. Uten en avtale om snømåking, må du vente til de er ferdige med sine faste kunder før du får hjelp.

Eier du næringsbygg, vil en avtale om måking av parkeringsplasser og kanskje inngangspartier være noe du skal sørge for. Er taket flatt, bør en vedlikeholdsavtale inkludere sjekk av tak og sluk for å hindre at disse påvirkes av snøen.

Dersom du ikke har en vintervedlikeholdsavtale og trenger en – gå inn på linken her

Det er ennå ikke for sent å få igang en vedlikeholdsavtale for vinteren, men ikke vent for lenge. Med oss vil du og din eiendom være i trygge hender.