Ring oss: 33 44 31 31

Garasjevask, feiing og oppmerking.

Vedlikeholdet i en garasje har mange navn; Garasjevask, garasjerengjøring, garasjerenhold, garasjefeiing, feiing, garasjespyling osv.

Vi omtaler 4 typer garasjevask: garasjer med ASFALT, DRENERINGSAFALT, MALTE GULV og BETONGGULV.

 • ASFALT: utførelsen krever mye vann og oppsuging. En ruglete overflate krever sterkt vakum for å få sugd opp sand og støv effektivt. For ikke å løsne steiner er det derfor viktig at det ikke brukes sterkt trykk. For varmt vann vil bidra til å mykne asfalten og lage skader.

 • Dreneringsasfalt: dette underlaget krever padd for å rense porene i asfalten. Den eneste måten drenering i asfalten vil fungere videre, da støv, skitt og smuss over tid vil tette igjen porene. Dette underlaget krever mye vannkapasitet i spyling og ikke minst oppsuging for å kunne vaske 1000m2 på en dag.

 • Malte garasjegulv: Krever en jevn vask, gjerne med varmt vann. Vi benytter ofte padd for å rense overflaten effektivt og for å kunne få et jevnt å fint resultat. Malte gulv tåler ikke alltid mye trykk, derfor er vannmengde med varmtvann helt avgjørende. Vi klarer opp til 4000m2 på en dag i garasjer som har malte gulv.

 • Betonggulv: Betonggulv i garasjer kan være impregnert eller satt inn med støvbinding. Her er det avgjørende at det ikke brukes for sterkt trykk eller kjemikalier for ikke å fjerne viktige funksjoner i underlaget. Lunket vann med tilpasset trykk og riktige dyser gir en helt ren overflate uten ekstra belastinger og slitasje. Oppmerking sitter ofte dårlig på betong, så viktig å ikke belaste disse for mye under rengjøringen.

Feiing av garasjer og parkeringshus

Dersom det kan gjøres støvfritt innendørs, er dette noe vi fint kan anbefale. Utendørs kan vi utføre feiing med våt feiing, slik at det ikke støver ned eiendommen og andre objekter. Oppsuging av sand og slam etter vinteren utføres stort sett etter kommunene er ferdig med sin feiing av veier og fortau.

Rens av sluk, sandfang og pupebrønner

Vi har alltid med oss utstyr for å suge opp all sand og slam fra garasje- og sandfangssluk utenfor bland annet garasjeporten. Vedlikehold av pumpebrønn, få ut salt og suge opp alt som ligger rundt pumpene er viktig for å sikre drift uten korrosjon og gjengroing av av pumpene og rørene.

Rørrens og kamerainspeksjon

Med jevne mellomrom vil det være behov for rens av rørr fra sluk og kummer, spesielt om vedlikeholdet har vært mangelfullt over tid. Ofte finner vi rør som nesten er helt fylt med sand og salt etter år med spyling til sluk. Rørspyling etterfulgt med kamerainspeksjon er avgjørende for å nullstille og sikre kapasiteten til rørene. Forsikringsselskapene er ofte veldig opptatt av hvordan vedlikeholdet har vært om f. eks. sprin kelanlegget har fylt garasjen med vann og sluk ikke har tatt unna slik de burde.

Vårt konsept er noe alle har fordel av å benytte seg av. Vi renser vannet som suges opp effektivt og kommer inn i selv de trangeste garasjene.

Oppmerking av garasjeplasser

Er det behov for oppmerking av parkeringsplassene etter vask, er dette noe vi også kan utføre. Vi er en totalleverandør som tilpasser oppdraget slik at alt er klart til oppmerking etter garasjevasken. Vi benytter alle typer oppmerkingstyper for parkering ute og inne, spør oss om pris på dette før vi starter vask og feiing.

Hvorfor bestille oss til ditt oppdrag?

 • Vi er en totalleverandør og leverer alt fra feiing og vask av garasjer til oppmerking av parkeringsplassene etter vask
 • Lang erfaring med vask og nullstilling av garasjeanlegg med og uten sluk
 • Vi har et toppmoderne spyle- og oppsugingskonsept.
 • Vi kommer ned i alle garasjer med takhøyde over 1,85m
 • Vår maskin er miljøvennlig og drives på LPG/gass
 • Stor kapasitet på vann og oppsuging
 • Vi renser avløpsvannet før det pumpes til nærmeste sluk/kum – slam og restavfall leveres forskriftsmessig
 • Vi sørger for åpne sluk og avløpsrør

Kontakt oss om garasjevask

Knut Myrene Kristoffersen

Knut Myrene Kristoffersen

Faglig leder teknisk renhold – Prosjektleder

Erfaring fra et stort antall prosjekter og problemløsninger fra renhold og skadesanering.

 • Skadesanering
 • Overflatebehandling
 • Problemløsning
 • Rådgiving og prosjektledelse
 • Fasadevask og malingsfjerning

Telefon: 33 44 31 31
E-post: knut@tekniskrenhold.no