Kontakt oss: +47 33 44 31 31

Renhold

Våre renhold tjenester

FASADEVASK/TAKVASK

Grundig rengjøring av fasader og tak er med på å forlenge levetiden og senke vedlikeholdskostnadene. Sur nedbør, støv og smuss som blir liggende lenge danner grobunn for grønske og sopp som er med på å bryte ned fasadens beskyttelse. En god vedlikeholdsplan kan være med på å forebygge problemer samt at man får bedre oversikt over kostnadene.

VINDUSVASK OG PERSIENNEVASK

Vi benytter et eget system med renset vann teknologi som er svært effektiv.

Ved å benytte myke og tilpassede børster kan vi vaske vinduer, karmer og persienner helt rene.

GRAFFITI- OG MALINGSFJERNING

Vi har lang erfaring med fjerning av graffiti fra alle typer underlag. Vi utfører arbeidet på en skånsom måte ved bruk av miljøvennlige produkter. Utsatte områder anbefaler vi å beskytte mot graffiti slik at fargepigmentene bindes til overflaten og for å gjøre prosessen med å fjerne graffiti enklere.

BYGGRENGJØRING OG RENHOLD

Byggvask: 

Etter bygging og renovering er det mye som skal vaskes før overlevering til eierne. Vi har lang erfaring og vet hva som kreves for at renholdet skal til for at oppdraget skal tilfredsstille forskriftene.Vi tilbyr også renhold under byggeprosessen samt vask av brakkerigg. Fast renhold for borettslag, sameier, kontorer og offentlige eiendommer.

VASK AV ANLEGGSMASKINER

Anleggsmaskiner må vaskes mellom hvert oppdrag for å unngå spredning av jord, frø og ugress fra et område til et annet.  Vi har utstyret som trengs for å spyle, rense og suge opp vann på plassen slik at ikke noe spres.

GARASJEVASK OG OPPMERKING

Vi har lang erfaring med vask og nullstilling av garasjeanlegg med og uten sluk, vi kan sanere alle typer garasjer med vårt topp moderne spyle og suge konsept.

Anlegget vårt kommer ned i alle garasjer med takhøyde over 2,05 høyde, det er miljøvennlig og drevet på LPG / gass.

Send oss din henvendelse her

Kontakt oss

  • Sentralbord: 33 44 31 31
  • Vakttelefon: 90 16 10 56
  • Nordre Kullerød 20, 3241 Sandefjord
  • post@tekniskrenhold.no

Tekniskrenhold AS

Teknisk Renhold AS ønsker å være en totalleverandør av Byggdrift, vedlikehold og Teknisk renhold. Selskapet leverer tjenester og produkter på Østlandet og Sørlandet

Lukk meny