Ring oss: 33 44 31 31

Om oss

Teknisk Renhold og Byggdrift AS er en totalleverandør av byggdrift, vedlikehold og teknisk renhold. Selskapet leverer tjenester og produkter på Østlandet og Sørlandet. Med hovedkontor i Sandefjord rett ved E-18 har vi en perfekt beliggenhet midt i Vestfold.

Vi har et mål om at alle våre ansatte skal ha fagbrev i tillegg til høy kompetanse innenfor sitt felt – derfor er kurs og etterutdanning viktig for oss. De ansatte får tilbud om å ta fagbrev f.eks. innenfor byggdrift.

Det skal merkes godt at vi har høy kompetanse. Derfor blir våre prosjekter ført i et prosjekt- føringsverktøy slik at kundene kan få full oversikt over levert arbeid og videre fremgangsdrift .
Vi har innovative løsninger som gir våre kunder oversikt, kontroll og innsparingsmuligher.

Be oss på besøk, så kan vi sammen gå over deres rutiner og se på hvilke forbedringer vi kan gi driften og eiendommen. Teknisk Renhold og Byggdrift AS skal være et enkelt selskap å samar- beide med – fast kundekontakt og oversiktlige avtaler.

Faglig leder Knut Myrene Kristoffersen har en bred og lang bransjeerfaring. Han har bygget opp renholdsselskap, drevet med salg, prosjektledelse og fagopplæring i mer enn 20 år. Selskapet har dyktige samarbeidspartnere noe vi anser som svært viktig for den totale beredskapen og leveransen.