Kontakt oss: +47 33 44 31 31

Fasade

Våre fasade tjenester

FASADEVASK/TAKVASK

Grundig rengjøring av fasader og tak er med på å forlenge levetiden og senke vedlikeholdskostnadene. Sur nedbør, støv og smuss som blir liggende lenge danner grobunn for grønske og sopp som er med på å bryte ned fasadens beskyttelse. En god vedlikeholdsplan kan være med på å forebygge problemer samt at man får bedre oversikt over kostnadene.

VINDUSVASK OG PERSIENNEVASK

Vi benytter et eget system med renset vann teknologi som er svært effektiv.

Ved å benytte myke og tilpassede børster kan vi vaske vinduer, karmer og persienner helt rene.

GRAFFITI- OG MALINGSFJERNING

Vi har lang erfaring med fjerning av graffiti fra alle typer underlag. Vi utfører arbeidet på en skånsom måte ved bruk av miljøvennlige produkter. Utsatte områder anbefaler vi å beskytte mot graffiti slik at fargepigmentene bindes til overflaten og for å gjøre prosessen med å fjerne graffiti enklere.

OVERFLATEBEHANDLING, BESKYTTELSE OG IMPREGNERING

Vi i Teknisk Renhold AS har lang erfaring med behandling og impregnering av overflater. Avhengig av overflaten som skal behandles bruker vi ulike metoder og impregneringer som gir ulike resultat. Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon eller har noe du ønsker behandlet.

Send oss din henvendelse her

Kontakt oss

  • Sentralbord: 33 44 31 31
  • Vakttelefon: 901 61 056
  • Nordre Kullerød 20, 3241 Sandefjord
  • post@tekniskrenhold.no

Tekniskrenhold AS

Teknisk Renhold AS ønsker å være en totalleverandør av Byggdrift, vedlikehold og Teknisk renhold. Selskapet leverer tjenester og produkter på Østlandet og Sørlandet

Lukk meny